Johan Burghouts

 

Ik help je graag met vraag hoe je meer tijd en minder stress krijgt.


Johan Burghouts

Ik werk en leef in een flow als ik in contact met anderen van betekenis kan zijn. Dat geeft mij positieve energie! In de bedrijven waar ik als interimmer of trainer kom, merk ik vaak dat mensen worstelen met de vraag hoe ze tijd overhouden voor de echt belangrijke zaken.

Ik wil graag dat  mensen en organisaties werken met meer resultaat en minder stress en daarom heb ik werkXpres© ontwikkeld. Tijdens mijn werk bij Akzo Nobel heb ik veel drukke periodes gehad waarbij ik geen overzicht meer had, soms afspraken vergat en dagelijks veel stress ervaarde. Mijn leidinggevende heeft mij geholpen om te werken vanuit meer focus en dat hielp erg goed. Ik merkte dat een andere manier van werken veel meer succes opleverde en ook meer rust en plezier. Daar is mijn ambitie begonnen om ook anderen hiermee te helpen.

Wat ik train is wat ik zelf doe. Ik leef en werk vanuit de visie die ik in mijn trainingen overbreng. Het is voor mij geen aangeleerd trucje maar een zelf ontwikkelde praktische manier die mij en anderen meer tijd oplevert. Daardoor ontstaat er meer focus en plezier om de echt belangrijke dingen te doen. Ik ben CRKBO geregistreerd docent.

Ik ben geboren in Nijmegen en na een rondje Nederland voor studie en werk woon ik weer in Nijmegen. Ik ben getrouwd met Saskia en vader van drie geweldige kinderen.

Neem contact op met Johan Burghouts link oranje Diensten


werkXpres → bewust & doelgericht werken met meer tijd & resultaat en minder stress
Marterstraat 68 – 6531 KC Nijmegen – slim@werkxpres.nl
Johan Burghouts  0647074484