Privacy Statement

 

Bescherming van jouw persoonsgegevens vinden wij belangrijk.

Hartelijk dank voor jouw bezoek aan onze website. Wij nemen de bescherming van je persoonsgegevens erg serieus en streven ernaar jouw recht op privacy te waarborgen.

Wat doen we met jouw informatie?
Wij verwerken en gebruiken persoonsgegevens, die je vrijwillig aan ons verstrekt, om de klantenrelaties te onderhouden en voor onze nieuwbrief. De daartoe vereiste gegevens worden indien nodig aan dienstverleners doorgegeven. Als vanzelfsprekend zullen wij jouw gegevens niet aan derden verstrekken, noch op een andere manier op de markt brengen.

Wanneer verzamelen, verwerken en gebruiken we jouw persoonlijke informatie?
Bij ieder bezoek aan onze website en bij elke opvraag van een bestand worden door ons, en deels ook door derden, over die handeling toegangsgegevens in de vorm van protocolbestanden opgeslagen. De gegevens die je invoert, gebruiken wij enkel voor het doel waarvoor wij ze hebben verkregen.

Welke mogelijkheden heb ik om het opslaan van de gegevens tegen te gaan?
Je hebt het recht om, op verzoek, gratis inlichtingen te verkrijgen over de van je opgeslagen persoonsgegevens. Voorts heb je volgens de Wet bescherming persoonsgegevens het recht bezwaar aan te tekenen tegen het gebruik en/of het doorgeven van jouw gegevens voor reclamedoeleinden. Met inachtneming van de wettelijke bepalingen heb je bovendien het recht die persoonsgegevens te verbeteren, te blokkeren of te verwijderen. Stuur dan een mail naar privacy@werkxpres.nl

Wat zijn cookies en worden cookies gebruikt?
Om jouw bezoek aan onze website zo comfortabel mogelijk te maken, gebruiken wij cookies om onze producten en diensten weer te geven. Cookies zijn kleine tekstbestanden die lokaal in het tussengeheugen van de internetbrowser van de bezoeker worden opgeslagen. Je kunt jouw browser vanzelfsprekend zo instellen dat er geen cookies op de harde schijf worden opgeslagen of zodat al opgeslagen cookies weer worden gewist.

Links naar andere websites
Onze website bevat soms links naar andere websites. Deze opmerkingen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze website en wij raden je aan om de bepalingen inzake gegevensbescherming van de websites waarnaar soms wordt verwezen ook in acht te nemen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de sites die via deze verschillende links wordt aangeboden en wij maken ons deze inhoud niet eigen.

Wijzigingen
Deze tekst en de hieruit vloeiende principes kunnen op elk moment door Ochtendblauw/werkXpres gewijzigd worden. Wij raden je dan ook aan regelmatig deze webpagina te raadplegen.

Heb je nog meer vragen?
Indien je verdere vragen heeft met betrekking tot het verzamelen, de verwerking of het gebruik van jouw persoonsgegevens, vragen wij je een mail te sturen naar privacy@werkxpres.nl
Je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Ga naar diensten

 

werkXpres → bewust & doelgericht werken met meer tijd & resultaat en minder stress
Marterstraat 68 – 6531 KC Nijmegen – slim@werkxpres.nl
Johan Burghouts  0647074484