FAQ Garantie

 

Wij willen dat je 100% tevreden bent.

 


Hoe denkt werkXpres over garantie?

Onze klanten bepalen de kwaliteit van onze produkten en diensten. Wij doen ons best GTD Getting Things Doneom ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent.  Op twee produkten geven wij letterlijk 100% garantie: het e-book en de training ‘in 6 stappen baas over je agenda’. Stuur een mail naar slim@werkxpres.nl met een (korte) toelichting waarom je niet tevreden bent. Na ontvangst van je e-mail krijg je binnen 30 dagen je geld terug.  

Geldt de 100% garantie ook voor de training Nooit meer overwerken?
De training Nooit meer overwerken is een training met open inschrijving en maximaal aantal deelnemers van 8-12. Wij garanderen je een professionele training die je meer tijd en minder stress gaat opleveren. Ook kun je erop rekenen dat je makkelijker en sneller kiest, slimmer je werk en leven organiseert en effectiever communiceert. Je leert plannen en dit levert je direct meer overzicht en rust op.
De geld terug garantie geldt niet voor deze training omdat wij rekenen op je deelname als je je hebt ingeschreven. Voordat de training start, is er een persoonlijke telefonische intake om te checken wat je doelen zijn en of je verwachtingen aansluiten bij ons aanbod. Deze intake + opzet van de training geeft jou en ons alle mogelijkheden om alle verwachtingen te bereiken.

Neem contact met ons op

 

werkXpres → bewust & doelgericht werken met meer tijd & resultaat en minder stress
Marterstraat 68 – 6531 KC Nijmegen – slim@werkxpres.nl
Johan Burghouts  0647074484