FAQ Betaling en facturatie

 

Veelgestelde vragen over betaling en facturatie.

Is de betaling veilig via deze website?
De betaling van je bestelling gaat via iDeal. Nadat je het product gekozen hebt en wilt betalen via iDeal, maak je eerst de keuze voor de bank. Direct daarna kom je in de beveiligde betalingsomgeving zodat je transactie goed en veilig verloopt.

Krijg ik direct na betaling toegang tot de training In 6 stappen Baas over je agenda?
Direct nadat je betaling is ontvangen, krijg je toegang tot deze training. Dit gaat automatisch en daarom krijg je ook direct toegang op welk moment je ook betaald. Houd er rekening mee dat een vertraging bij de bank kan leiden tot een latere toegang tot de training. Gelukkig komt dit niet vaak voor. Je krijgt toegang door in te loggen via de website (inloggen training). Dan vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in en kom je direct in de beveiligde trainingsomgeving.

Ontvang ik het e-book direct na betaling?
Direct nadat je betaling is ontvangen, krijg je een e-mail met een link naar het e-book. Nadat je op deze link hebt geklikt, kun je kiezen om het boek in PDF of EPub te downloaden.

Kan ik betalen via een factuur?
Je kunt kiezen om te betalen door middel van een factuur. Na de keuze van je product, kies je voor ‘betalen via factuur’. Je kunt ervoor kiezen om de factuur op naam van je organisatie te laten zetten. De factuur wordt digitaal verzonden naar het door jou opgegeven e-mail adres. De extra kosten voor het betalen via een factuur bedragen 10 euro. Wij vragen deze kosten voor de extra handmatige handelingen.

Ga naar de webshop

 

werkXpres → bewust & doelgericht werken met meer tijd & resultaat en minder stress
Marterstraat 68 – 6531 KC Nijmegen – slim@werkxpres.nl
Johan Burghouts  0647074484