FAQ In 6 stappen Baas over je agenda

 

Veelgestelde vragen over de training ‘In 6 stappen Baas over je agenda’


Ik werk parttime en heb een mooie balans tussen werk en privé. Is deze training dan geschikt?
De training ‘In 6 stappen Baas over je agenda’ is ook geschikt als je parttime werkt. Vaak gebeurt het dat juist doordat je part-time werkt het lastig is om alles af te krijgen in de beperkte tijd die je hebt. Dan geeft deze interactieve training jou veel mogelijkheden om meer te doen in minder tijd en daarmee je werk ook echt achter te laten.

Waarin verschilt dit programma van andere programma’s?
Deze training is een interactieve training, waarin een belangrijk deel van de kennis wordt overgedragen via internet. Je bepaalt zelf het tempo van de training en bij welke onderwerpen je meer verdieping wilt. Deze effectieve manier van trainen in combinatie met de begeleiding van de trainer via video-skype maakt dat dit scherp geprijsd is. Andere programma’s worden vaak volledig live gegeven en zijn daarom een stuk duurder.

Ik kan een week het programma niet bekijken omdat ik op vakantie ben. Heeft het dan wel zin om mee te doen?
Ja, je hoeft niets te missen als je op vakantie gaat. Alle informatie is beschikbaar op het moment dat jij inlogt. Je kunt tot 1 jaar na aanvang van de training blijven inloggen. Je kunt dit bestuderen in je eigen tempo, in je eigen tijd en vanaf de door jou gekozen plek.

Hoe lang duurt de training?
Je bepaalt zelf hoe snel je leert en werkt. Sommige mensen doen elke week een stap en zijn na 6 weken klaar. Anderen nemen voor elke stap 2-3 weken en doen er 3-4 maanden over. Omdat jezelf het tempo bepaalt, ben je effectiever. Je kunt daardoor langer stilstaan bij een onderwerp of sneller doorgaan als je dit wilt. Je hebt 1 jaar toegang tot de training dus alle tijd om het in jouw tempo te doen.

Kan ik het programma ook vanuit het buitenland volgen?
Ja, je kunt vanaf iedere plek met een internet-verbinding het programma volgen.

Wanneer zijn de persoonlijke coaching & begeleidingsgesprekken?
Je bepaalt zelf wanneer je wilt deelnemen aan een video-skype gesprek. Na het inloggen met je persoonlijke code kun je starten met je training. Hier staat ook een kalender met een aantal dagen en tijden waaruit je kunt kiezen en je kunt opgeven. Je kunt je opgeven voor 6 gesprekken van 60 minuten. De training bestaat ook uit 6 stappen en je kunt voor elke stap van de training je opgeven voor een video-skype gesprek.

Op de kalender kun je zien wanneer welke stap besproken wordt. Per maand zijn er veel mogelijkheden om te kiezen wanneer je de trainer jou kan helpen. Zowel tijdens kantooruren als de avonduren zijn er voldoende mogelijkheden om je op te geven. Je bepaalt zelf het tempo van jouw training en de momenten van de begeleiding met ons.

Kan ik de trainer echt spreken tijdens een video-skype gesprek?
Ja, je hebt rechtstreeks en live contact met de trainer. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te helpen om het maximale uit jouw training te halen. In onze visie kan dat alleen als er ook echt contact is. De video-skype gesprekken duren 60 minuten en er doen maximaal 4 personen aan mee. Uit ervaring blijkt dat dit goed werkt en dat deelnemers veel van elkaars situatie leren.

De trainer zorgt ervoor dat iedere deelnemer ruim aan bod komt. Ook het forum biedt je trouwens veel mogelijkheden om antwoorden te vinden en vragen te stellen.

Kan ik de trainer ook alleen spreken tijdens een video-skype gesprek?
Tijdens de 6 video-skype gesprekken die bij deze training horen zullen er meestal meer deelnemers zijn (maximaal 4). Natuurlijk kan er een situatie zijn die je liever niet deelt met andere deelnemers. Als dit toch graag persoonlijk wilt bespreken met de trainer stuur dan een mail.Je krijgt dan persoonlijk binnen 48 uur antwoord op jouw vraag.

 

MELD JE NU AAN

 

werkXpres → bewust & doelgericht werken met meer tijd & resultaat en minder stress
Marterstraat 68 – 6531 KC Nijmegen – slim@werkxpres.nl
Johan Burghouts  0647074484

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)