Coaching on the job

 

Coaching on the job 

Coaching on the job helpt jou om meer overzicht en rust te krijgen. Is je inbox altijd vol, ga je met stress naar huis en vergeet je afspraken, kom dan in actie want dit kan anders!

Waarom coaching on the job
Je kunt natuurlijk een training timemanagement volgen. Deze heb ik ook vaak gegeven. Maar het blijkt vaak lastig te zijn om het aangeleerde te gaan toepassen in het werk. Of je hoort vooral veel wat je al wist. Dan ben je een hele dag ” kwijt” en dan is er ook nog meer werk bijgekomen.

De ervaring van mensen die coaching on the job hebben gedaan, is dat dit veel effectiever is dan een training timemanagement. Het is persoonlijk, gaat over jouw situatie en manier van werken en je past het direct toe in jouw werk.

Om weer meer tijd, overzicht en minder stress te krijgen, helpen de volgende uitgangspunten:

1. Weten
Alles start met weten. Je kunt pas kiezen als je weet wat je wilt. Wat wil ik privé en op mijn werk? Wat wordt er van mij verwacht? Wat drijft mij? Wat zijn de waarden van waaruit ik werk? En wat zijn mijn drijfveren om tot een verandering te komen?

2. Kiezen
Je weet precies wat je wilt en dan is het makkelijk om meteen betekenis te geven aan een vraag of verzoek: hoort deze vraag of opdrach bij mij of niet? Kiezen gaat dan snel en makkelijk. Er ontstaat veel meer overzicht en dat geeft rust en ruimte om te doen wat je echt wilt.

3. Doen
De stapel op je bureau en het aantal e-mails dat je in behandeling neemt (en eventueel daarna gaat prioriteren) is veel kleiner geworden. Dàt is pas effectief. Je hebt een veel kleinere workload en dat geeft al veel overzicht. Nu ga je organiseren en plannen: wat ga ik als eerste doen, wie heb ik er voor nodig en wanneer ga ik dit doen?

Aanpak
Ik help jou om weer grip op je werk en keuzes te krijgen. Ik volg jouw manier van werken en organiseren. Ik leer je geen nieuw systeem aan want daar geloof ik niet in. Ik help je veel bewuster te worden van jouw manier van werken en de keuzes die je maakt. Natuurlijk krijg je ook tips waardoor je effectiviteit direct groter wordt.

De coaching on the job bestaat uit 2 sessies van 2 uur op jouw werkplek of kantoor. De eerste afspraak help ik je helder te krijgen wat echt belangrijk voor je is en om keuzes te maken. In de dagen/weken na onze afspraak ga de keuzes toepassen in je werk. Na 2-3 weken is de tweede afspraak en help ik je om jouw nieuwe bewustzijn blijvend te integreren in je werk. Hierdoor versterk je blijvend jouw effectiviteit en resultaat.

Investering
De investering is € 595,-. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief 4 uur coaching on the job (2x 2 uur), toegang tot E-learning Baas over je Agenda, reiskosten en reistijd (maximaal 90 km vanaf Nijmegen, anders bedraagt de investering € 695,-).

Bel of mail mij voor de eerste afspraak!

Johan Burghouts, Personal Mind Organizer
06-47074484
johan@werkxpres.nl

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)